Zejnep merr lajmin e rëndë për Mehdi, çfarë do të ndodhë tani është e dhim,bshmeFalë ndihmës dhe mbështetjes së Bareshit dhe gjithë njerëzve që e duan atë, Zejnep arrin që ngadalë të kalojë periudhen e vështirë që sapo përjetoi.Sakine, Nermin dhe Sulltana i përgatisin Zejnepit një festë surprizë për ditëlindjen e saj.Cila do të jetë dhurata që Baresh i ka përgatitur asaj? Si është gjendja e Mehdiut në burg? Çfarë do të thuhet mes Bareshit dhe vëllait të tij?

Benal i jep lajmin Zejnepit që do të martohet me Mehdiun sapo ai të dalë nga b.urgu? Si do ta presë Zejnep këtë gjë? Xhemile dhe Nuh vizitojnë Mehdiun në b.urg…