Zgjidhjen, njihuni me emrat e rinj që do drejtojnë PD-në

Ditën e sotme, u zgjodhën strukturat drejtuese të Partisë Demokratike.

Këshilli Kombëtar i PD-së, ka votuar sot strukturat e reja drejtuese të kësaj partie.

Bujar Nishani – Kryetar i Këshillit Kombëtar

Halim Kosova – Kryetar i Komisionit te Integritetit dhe Etikës

Jemin Gjana – Kryetar i Komisionit Zgjedhor

Arben Ristani – Kryetar i Komisionit te Apelimit

Alfred Rushaj – Kryetar i Bordit Financiar

Kërkesë për votëbesim

Edi Paloka – Nënkryetar

Edmond Spaho – Nënkryetar