Zhdukja e 40-vjeçarit, Artan Hoxha pl.as bo.mbën: Ja ku ta kërkoniVlora është tro.nditur se fundmi nga zhdu.kja pa lënë gjurmë e një 40-vjeçari. Por gazetari Artan Hoxha ka ngritur dyshimet sot se Ermal Ngucaj i zhdukur pak ditë më parë në Vlorë mund të jetë ekz.ekutuar për shkak të ko.nflikteve për ka.nabi.sin.“Herën e fundit që kam qenë këtu kam denoncuar rastet e zhdukjes së personave në Burrel. Klevis Lleshi është rrëmbyer në mes të qytetit të Burelit. Është rrëmbyer edhe kushëriri i parë i tij Artan Lleshi. Janë vrarë edhe dy kushërinj. Si mund të zhduket njeri në ditën për diellin, Në Vlorë zhdukja e fundit është ajo e Elvis Troqit. Unë kam fri.kë që edhe atë që kanë rrë.mbyer janë zhdukur për vete.Ermal Ngucaj, ka qenë duke udhëtuar me makinë me një bashkëfashatarin e vet, Jani. Më vjen keq se ka kaluar ajo koha e 48 orëve kur mund të kthehesh. Diku rreth orës 22:00 ka folur me motrën e vet me kamer. Ndërsa fliste me të motrën, ka qenë me Janin. Bashkëshortes i ka thënë në telefon se ngatërroi rrugën. Këto prisnin që të nesërmen të shkonte në Vlorë dhe të merrte prindërit. Gjatë telefonatës që ka bërë pas motrës me bashkëshorten, telefoni fiket. Prindërit vijnë nga Vlora, shkojnë e gjejnë makinën të mbyllur me rrobat e tij brenda.

Personi në fjalë, Jani thotë që ka qenë me të por shprehet se e ka çuar deri te shtëpia dhe është larguar. Nga hulumtimet që kam unë në terren më rezulton se personi në fjalë është i përfshirë në kultivim kanabisi.  Kjo është një problematikë e madhe sepse do të shkaktojnë pasoja. Në këtë periudhë janë të detyruar ta ruajnë natën k.anabisi.n. Parcela në fazën e korrjes ruhet me a.rmë sepse ta gr.abisin. Kjo ka ndodhur në lumin e Vlorës që në vitin 2000. Rasti konkret ka dyshime të forta që ka të bëjë sërish me kultivimin e ka.nabi.sit. Ndaj kërkoni me ndonjë parcelë aty afër”, tha Artan Hoxha.