Zi në familjen e këngëtarit shqiptar, përballet me dhimbjen për humbjen e madhe

Zi ne familjen e kengetarit shqiptar te njohur, Shkëlzen Jetishi i cili ka treguar se babai i tij është ndarë sot nga jeta.

Jetishi postoi një foto me të atin e ndjerë dhe shkroi: “Sot u nda nga jeta babai ynë Sokol Jetishi.”

Sokol Jetishi u nda nga jeta në moshën 82-vjeçare.

Ndërkohë kolegë, familjarë dhe fansa të këngëtarit i kanë shprehur ngushëllimet këngëtarit.