Zj.arrin Republikës nuk po ia vendos ‘mo.lotovi’/ Ja vendimi anti-ligjor i Ramës për Arta Markun

Drejtoresha e Open Data, Aranita Brahaj, përmes një postimi në facebook, shprehet se, në shkelje me ligjin, qeveria i ka vendosur Prokurorisë prioritetete në shkelje me faktin se, organi i akuzës është një institucion i pavarur nga ekzekutivi.

Sipas Brahaj, zjarrin Republikës Parlamentare po ja vendos Partia-shtet me këto veprime dhe jo bombat molotov.

Keshilli i Ministrave i ve Prokurorise Prioritete me akt nenligjor. Se ku e gjen bazen ligjore. Kam frike se zjarrin republikes parlamentare nuk po ja ve molotovi i protestes (nga ai zjarr na mbron policia gazuese), por po ja ve Partia Shtet. Monizem quhej ai sistemi i para vitit 90.
PS. me thone qe baze ligjore paska me ndryshimet e paketes se reformes ne drejtesi. edhe me keq.

Image