Zjarret kanë ‘pu.shtuar’ vendin, kreu i Emergjencave deklaratë ‘b.om.bë’: Ja kush i vë dhe interesi që kaShqipëria në këto ditë të nxehta është nën ‘pu.shtetin’ e flakëve dhe institucionet e kanë thuajse të pamundur përballjen me to.Sot në një lidhje telefonike në Report Tv, Kreu i Emergjencave Civile, Haki Çako, ka bërë një deklaratë shumë të fortë.Ai ka thënë sot se zja.rret e mëdha që po kaplojnë vendin janë të që.llimshme dhe se në zonat ku po digjet, persona të ndjekur nga interesi personal, duan të ndërtojnë resorte turistike.

“Kemi informacione dhe i bëjmë thirrje policisë së Shtetit të intensifikojnë punën e tyre për të identifikuar personat apo subjekte që kanë qëllim të bëjnë resorte në këto zona”, tha Çako.